Lenny kanapé

208 400 Ft -ért
Rendelhető termék
Leírás

Partnere minden helyzetben! - Ez a legegyszerűbb jellemzése német partnerünk praktikus minden helyzetben megfelelő kanapéjára. Ez nemcsak egy ülőhely, hanem egyben heverészésre, laza filmezésre is kiváló, állítható karfákkal tovább alakítható, és ha vendégét el kell estére szállásolni, akkor egy mozdulattal kész a tágas és kényelmes vendégágy. Nagyon jó tapintású és magas kopásállóságú kárpittal és 3 színével minden jellegű szobába beilleszkedik, és hosszú ideig megfelelő társa lesz a használójának. Ágyfunkciója tágas 151x192 cm-es fekvő felületet biztosít Önnek vagy vendégeinek. Tágas ágyneműtartója pedig elrejti az ágyneműt mikor nincs rá szükség. Ülőfelülete és fekvőrésze kombinált No-Sag rendszerű hideg habos és hullámrugós kombinált felületeivel a mindenkori maximális pihenést garantálja nekünk vagy vendégünknek. Ha felkeltettük érdeklődését és szeretné megrendelni vagy kipróbálni, hívjon minket és várjuk szeretettel kiállító termünkben vagy adja le rendelését most telefonon akár!

Méretei: 215-260x107cm

Adatok:

Funkciók:
 - Lehajtható, síkba hajtható karfák
 - kiléptető mechanikás ágyazás, ágyazható
 - Ágyneműtartó

Méretek:
 - Szélesség: felhajtott karfákkal 215 cm,
   lehajtott karfákkal: 260 cm
 - Magasság: párnákkal 92 cm,
   párnák nélkül: 75 cm
 - Mélység: 107 cm,

 - Ülő magasság: 47 cm,
 - Ülő mélység: párnákkal: 67 cm
   párnák nélkül: 85 cm
 - Fekvő felület: 151x192 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós No-Sag kombinált ülőfelület
 - Minden párna tartozék

Állás:
 - Egyenes kanapéágy

Színek:
 - 414/09 - 414/09 - sötét szürke(szövet)
 - 414/07 - 414/07 - bézs(szövet)
 - 414/12 - 414/12 - acél szürke(szövet)

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom