99000 Ft

    Készletről

Nincs a nappaliban kanapé? Rögtön szeretnéd? Gyere el és nézz körül nálunk! Hatalmas készlet, valóban 500 azonnal vihető kanapé, ülőgarnitúra és U alak a raktárról! Franciaágyból szintén nagy a választék. Folyamatosan érkező német import bútorokkal töltjük fel a raktárat, hetente érkező, teli kamionnal biztosítja partnerünk Németországból az utánpótlást! A kiállítótérbe így mindig frissen kirakott német bőrgarnitúrák kerülnek, mindenféle színben és kiszerelésben. Vannak relaxos 3-2-1 ülőgarnitúrák, valódi bőr sarkok és U alakok, ágyazható vagy motoros relaxok, ahogy csak szeretnétek. És a legjobb, hogy akár azonnal a tietek lehet!


Nem kell mást tenned, hívj minket akár a központi számon 06 70 / 626 50 33 vagy közvetlenül Tamást a 06 70 / 420 46 66 telefonszámon és várunk szeretettel!


Csak egy telefonhívás! Fontos, hogy tudjuk, ha jöttök, mert iparterületen vagyunk, így tudnunk kell, hogyha új vásárló érkezik hozzánk. Na meg persze más előnye is van, ha telefonálsz: meg tudod kérdezni Tomit, ha keresel egy kifejezett típust vagy színt, hogy van-e, tudsz szólni, ha babakocsival jössz és felhozunk titeket lifttel, vagy ha mozgásodban korlátozott vagy esetleg segítesz rokonoknak, szüleidnek bútort venni, megspóroljuk a lépcsőzést, fel hozunk titeket. Hívsz és megbeszélünk mindent, hogy mikor érkeztek, hogy kell-e segítség, hogy hol vagyunk pontosan, hogy hogyan találsz ide tömegközlekedéssel vagy autóval és hogy milyen kanapék vannak most! Tamás áll mindenben rendelkezésetekre, hívjátok nyugodtan a 06 70 / 420 46 66 telefonszámon.


Kiszállításban is tudunk segíteni, partnereink Budapest és vonzáskörzetében akár pár nap alatt ki tudják szállítani a bútorokat, de ha vidékre kell vinni azt is általában 10 napos határidővel megoldják a srácok, ha kell fel is viszik és össze is szerelik, hogy neked már csak bele kelljen ülni és élvezni a pihenést az új kanapédban. Minden bútorunk új, garanciális és nem másodosztályú mint sok helyen.


Látjátok, mi sem egyszerűbb, csak egy telefonhívás, aztán meglátogattok minket, kiválasztjátok a bútort és már csak otthon kell várni a megbeszélt időben, hogy megérkezzen.

Gyertek és válasszatok egy csodálatos német import kanapét otthonotokba!


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Azonnal vihető német import textilbőr kanapék, ülőgarnitúrák készletről! a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33