Azonnal vihető német import bőr kanapék, ülőgarnitúrák készletről!

99 000 Ft -tól
Leírás

Nincs a nappaliban kanapé? Rögtön szeretnéd? Gyere el és nézz körül nálunk! Hatalmas készlet, valóban 500 azonnal vihető kanapé, ülőgarnitúra és U alak raktárról! Franciaágyból szintén nagy a választék. Folyamatosan érkező német import bútorokkal töltjük a raktárt, hetente érkező, teli kamionnal biztosítja partnerünk Németországból az utánpótlást! A kiállítótérbe így mindig frissen kirakott német bőrgarnitúrák kerülnek, mindenféle színben és kiszerelésben. Vannak relaxos 3-2-1 ülőgarnitúrák, valódi bőr sarkok és U alakok, ágyazható vagy motoros relaxok, ahogy csak szeretnétek. És a legjobb, hogy akár azonnal a tietek lehet!

Nem kell mást tenned, hívj minket akár a központi számon 06 70 / 626 50 33 vagy közvetlenül Tamást a 06 70 / 420 46 66 telefonszámon és várunk szeretettel!

Csak egy telefonhívás! Fontos, hogy tudjuk, ha jöttök, mert iparterületen vagyunk, így tudnunk kell hogyha vásárló érkezik hozzánk. Na meg persze más előnye is van, ha telefonálsz: meg tudod kérdezni Tomit, ha keresel egy kifejezett típust vagy színt, hogy van-e, tudsz szólni, ha babakocsival jössz és felhozunk titeket lifttel, vagy ha mozgásodban korlátozott vagy esetleg segítesz rokonoknak, szüleidnek bútort venni, megspóroljuk a lépcsőzést, fel hozunk titeket. Hívsz és megbeszélünk mindent, hogy mikor érkeztek, hogy kell-e segítség, hogy hol vagyunk pontosan, hogy hagyom találsz ide tömegközlekedéssel vagy autóval és hogy milyen kanapék vannak most! Tamás áll mindenben rendelkezésetekre, hívjátok nyugodtan a 06 70 / 420 46 66 telefonszámon.

Kiszállításban is tudunk segíteni, partnereink Budapest és vonzáskörzetében akár pár nap alatt ki tudják szállítani a bútorokat, de ha vidékre kell vinni azt is általában 10 napos határidővel megoldják a srácok, akik igény szerint, ha kell fel is viszik és össze is szerelik, hogy neked már csak bele kelljen ülni és élvezni a pihenést az új kanapédban. Minden bútorunk új, garanciális és nem másodosztályú mint sok helyen.

Látjátok mi sem egyszerűbb, csak egy telefonhívás, aztán meglátogattok minket, kiválasztjátok a bútort és már csak otthon kell várni a megbeszélt időben, hogy megérkezzen.

Gyertek és válasszatok egy csodálatos német import kanapék otthonotokba!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom