81200 Ft

    Készletről

Az Ahaus magasfényű étkezőasztal fából és középen edzett üvegből készült. Egy szélességében nem módosítható sztenderd szélességű, klasszikus 4 lábas, hagyományosabb kiképzésű, de mégis modern asztal. Masszív lábai magasfényű lakkozásúak és határozott tartást adnak az étkező asztalnak, amelyek alján kis csúszásgátlók vannak. Az asztallap mérete 140x80cm, közepén hosszában egy sötétített edzett üveg betét fut végig elegánsan. Az étkező asztal körül maximum 6 fő fér el. Ha tetszik az általunk bemutatott asztal, akkor hívja Tamást és akár rendelje meg most, vagy ha pont nincs is készleten, a raktárunkban, akkor akár pár napon belül be tudjuk szerezni Önnek, de ha jönne hozzánk, hogy megnézze, akkor is várjuk hívását, hogy tudjunk érkezéséről.

Méretei: 140x80 cm

Adatok:

Méretek:
 - Szélesség: 140 cm,
 - Magasság: 75 cm,
 - Mélység: 80 cm,
 - Asztallap vastagsága: 40mm,
 - Üveglap vastagsága: 5mm,


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Ahaus étkezőasztal a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33