Szűrés
Ár szerint
Érték: Ft - Ft
Forma
Méretek
Árak
Legújabb Blog bejegyzések
2020. 02. 24.

A bőr ülőgarnitúra elegáns, komoly bútordarab

Nagyon sok embernek álma egy saját otthon, amelyet az alapoktól az utolsó kispárnáig megtervezhet és meg is valósíthatja a terveit. Bizonyára Ön is hasonlóképpen gondolja, és ha van lehe...

2020. 02. 13.

Az olasz kanapé kiváló döntés

Stílus tekintetében világszerte meghatározó az, hogy az olaszok mit gondolnak. Legyen szó öltözködésről, szépségápolásról vagy akár lakberendezésről. Az olasz kanapé mindig megfele...

2020. 02. 05.

Miért jó választás az L alakú kanapé?

Az otthona berendezése nagyon fontos feladat. Amikor már azt gondolná, hogy túl van a lakásvásárlás vagy az építkezés viszontagságain, akkor jön csak az igazi munka, az otthonteremtés. A...

Olasz kanapék

Az olasz kanapék vonzerejének titka

Az olasz kanapék bár megjelenésükben nagyon eltérőek lehetnek egymáshoz viszonyítva, ám néhány jellemvonásban abszolút megegyeznek. Ezek azok a nem egyszer láthatatlan jegyek, amik mégis érzékelhetővé teszik az ellenállhatatlan és vonzó kisugárzást. Az olasz termékek önmagukban hitelesek, mivel köztudott tény, hogy az itáliai gyártók a minőség területén nem ismerik a tréfát. Vagyis a gyárakból kikerülő berendezési tárgyak maximálisan megbízhatóak és hosszútávra készülnek. Ha olyan bútorral kívánja gazdagabbá tenni az életét, melyre tíz év múlva is támaszkodhat, akár szó szerint értve, akkor a lehető legjobb helyen jár.

A vonzerő természetesen a stílusos, divatos, ízléses kivitelezésnek is köszönhető, melyért olyan olasz trenddel foglalkozó szakemberek dolgoznak, akik kiválóan egyensúlyoznak a hagyományteremtő értékek és a divatos jellemvonások szűk mezsgyéjén. A harmónia, mely ezekben a termékekben szabad szemmel is látható ennek az összhangnak és különleges házasításnak köszönhető. Az, hogy ön konkrétan milyen modellre szavaz, már ténylegesen egyéni ízlésének függvénye, de egy biztos: a kínálkozó alternatívák mindegyike bámulatosan vonzó.

A nagyfokú minőségen túl érdemes szót ejteni a pazar ár/érték arányról. Ez az a mérleg, ami támogathatja önt a kifizetődő döntés meghozásában. Ha ugyanis a két kar egyensúlyban áll egymással, akkor minden rendben. Önmagában ugyanis az árcédulán látható összeg nem beszédes, nem árul el semmit az érintett termék előnyeiről, jellemzőiről stb. Ha, azonban értékeket társít ehhez az információhoz, akkor máris reális véleményt alkothat a bútordarabról.

Összegezve pazar anyagi feltételek mellett olyan berendezési tárggyal teheti ékesebbé otthonát, melynek praktikuma megkérdőjelezhetetlen.

Az olasz kanapék, ha kell kávéval is csábítják!

Nincsen annál üdítőbb érzés, mint egy bögre fekete tenyereket melengető társaságában leülni legújabb szerzeményére és élvezni annak minden egyes komfortos jellemzőjét. Persze ugyanez elmondható a családi beszélgetésekről, társasozásokról vagy éppen filmmaratonokról. A kanapé közösség teremtő erővé válhat, mely pusztán jelenlétével magához vonzza a közvetlen környezetében élőket.

Listázás:
Rendezés:
I. osztályú, minőségi sarokkanapé olasz gyártótól. Fix vagy nyitható kialakításban rendelhető kanapé..
179 000 Ft-tól
Méretei: 268 x 212 cmIgazán kényelmes Olasz kanapé, többféle színben és anyagban is akár, raktárról ..
269 000 Ft-tól
Tételek: 1 / 4 Összesen: 4 (1 Oldal)

Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom