Lava fehér valódi bőr sarokkanapé és fotel - Német import
Német

599000 Ft

    Német Készletről

ELADVA - HAMAROSAN ÉRKEZIK

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

LEÍRÁS

Ez a Lava sarokkanapé fehér színű, ahogy a hozzá járó fotel is. Mindkettő darab bőrből készült, és német import termék, ebből adódóan kiváló minőségűek, és frappáns darabok. Motoros relax funkciós mindkét darab, ebből kifolyólag kifejezetten jó választás lehet, amennyiben relaxálni szeretnénk néha egy jót. A fejtámlák állíthatók, ebből kifolyólag remek választás lehet, amennyiben a pontos kényelmi pozicionálás is fontos lenne. Amennyiben szeretne egy ehhez hasonló kanapét vagy fotelt, kérjük, hívja értékesítőnket bizalommal!

ADATOK:

Funkciók
 - Motoros relax
 - Állítható fejtámla
Méretek:
- 270x230cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Lava fehér valódi bőr sarokkanapé és fotel a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33