Cocoon motorosan ágyazható sarokkanapé

Kifutott termék
Már nem kapható termék, sajnáljuk! Rendelése és árúsítása megszünt.
Leírás

Cocoon sarokkanapénk egy különleges kanapé. Azonkívül, hogy német importból érkezett hozzánk, másik különlegessége, hogy nem mindennapi ágyazhatóság. A kanapé motorosan nyitható ágyfunkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az ottomán melletti ülőrész motorosan előrehúzható és vissza, így megkönnyítve az ágyazást. Amikor csak leheveredni akar, akkor is egy gombnyomás és már nyitva is van. A kényelmes fekvést és ülést kombinált hullámrugós és hideghabos ülőfelülete adja, illetve a kényelmet tovább fokozhatja a kattanó fejtámla is. Ha szeretnéd kiprobálni, illetve megvenni, hívj minket nyugodtan, és intézkedünk is.

Adatok:

Funkciók:
 - Kattanó fejtámla
 - Motorosan mozgatható ülőrész

Méretek:
 - Szélesség: 290 cm,
 - Mélység: 195 cm,
 - Fekvőfelület: 125 x 240 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület kombinált hullám rugós egységekkel.
 - Duplakomfortos üléselemek
 - Motorosan nyitható ágy

Állás:
 - Jobbos kialakításban

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom