Benzon ágyazaható textilbőr sarok kanapé - Német import
Német

339000 Ft

    Német Készletről

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük!

Leírás

A Benzon vajszínű textilbőr sarkunk az igazi klasszikus ülőgarnitúra formavilágát idézi. Ha ezt választja, nem csalódik! Ágyazható, de tároló sajnos nincs a sarokkanapéban. Elegáns és stílusos, varrással ellátott háttámlája a kiváló kidolgozást tükrözi, kellemes üléspozíciót és kényelmes ülést pedig a hideghabos és hullámrugós ülőfelületei biztosítanak a használója számára. Balos kialakításban most megvásárolható, de akár ki is próbálható a kiállító termünkben.

Adatok:

Funkciók:
- Bonell rugós ülőrész
 - Ágyazható ágygéppel szerelt

Méretek:
- Szélesség: 270 cm,
- Mélység: 220 cm,
 - Fekvőfelület: 230x120 cm,

Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület kombinált bonell rugós egységekkel.
 - Ágyazható kialakítás

Állás:
 - Balos kialakításban


Hasonló termékeink
Német
Német
Üzenetküldés

Felkeltette a Benzon ágyazaható textilbőr sarok kanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33