Angel sarokkanapé - Német import
Német

369000 Ft

    Német Készletről

ELADVA - HAMAROSAN ÉRKEZIK

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

LEÍRÁS

Az Angel sarokkanapé impozáns, ámde egyszerű megjelenésével válhat bármely nappali felejthetetlen elemévé. Az állítható fejtámla a kényelem maximalizálását szolgálja. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is számos vásárlónk elégedettségét szolgálta eddig. A darab ágyazható kivitelű, ebből kifolyólag kifejezetten jó ötlet lehet megvásárolni, amennyiben időnként vendégeink lennének éjszakára.

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
 - Ágyneműtartó
 - Állítható fejtámla
 - Állítható kartámla
Méretek:
 - 304x230cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Szürke szín
Állás:
 - Balos kialakítás


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Angel sarokkanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33