Accento Sarokkanapé
Német

549000 Ft

    Német Készletről

Eladva - hamarosan érkezik

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

Leírás

Az exkluzív, impozáns kinézetű Accento Sarokkanapé valódi bőrből készült, ezáltal minősége kiváló. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is számos vásárlónk elégedettségét szolgálta eddig. A darab ágyneműtartóval felszerelt, ebből kifolyólag tárolási feladatokat is elláthat. A darab vendégágyas kivitelű, tehát akár a vendégeink elszállásolására is alkalmas lehet.

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
 - Ágyneműtartó
Méretek:
 - 330x245cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Szürke szín
Állás:
 - Jobbos kialakítás


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Accento Sarokkanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33