170500 Ft

    Rendelhető Készletről

A Malibu magasfényű étkezőasztal egy szélességében módosítható optimális nagyságú, modern, középlábas hagyományosabb kiképzésű mégis korszerű asztal. Masszív lába magasfényű lakkozással ellátott, közte krómozott betétekkel, íves kialakítással, amely így határozott tartást ad az étkező asztalnak. A láb alján magasfényű fémláb helyezkedik el, amely alján kis csúszásgátló lábak vannak. Az asztallap mérete 160x90cm, de szétnyitva a teljes külső mérete 200x90cm lesz. Az étkezőasztalnál maximum 8 fő fér el, körülötte alapesetben csak 6. Ha tetszik az általunk bemutatott asztal, akkor ne halogassa a készletinformációval kapcsolatban hívni Tamást és akár rendelje meg most! Ha pont nincs is készleten, akkor raktárunkban pár napon belül be tudjuk szerezni Önnek. Ha jönne hozzánk, hogy megnézze, akkor is várjuk hívását, hogy tudjunk érkezéséről, köszönjük.

Méretei: 160-200x90 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Kibővíthető asztallap

Méretek:
- Szélesség: 160 cm,
kibővítve: 200 cm,
- Magasság: 76 cm,
- Mélység: 90 cm,
 - Asztallap vastagsága: 20mm,


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Malibu kinyitható étkezőasztal a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33