A legjobban tisztítható kanapé

A legjobban tisztítható kanapé

Hogy mitől lesz egy kanapénak nagyon jó tisztítási tulajdonságai? Egyáltalán miért fontos ez a kérdés, és miért választanak egyesek kanapét anyag és szövet alapján?

 A kanape.net válaszol.
Erre a problémakörre akkor tudunk legjobban ráérezni, amikor az egy-két éves kanapénk úgy néz ki, mintha legalább 10 éves lenne. Hogy miért? Mert nem tudjuk a szövetanyagot olyan jól kitisztítani és a mindenféle nyomok meglátszódnak.

A bőr persze nagyon kézenfekvő lenne: letöröljük, fertőtlenítjük, a bőrt frissen tartjuk, nem hagyjuk kiszáradni, és akkor máris kiemelhetnénk, hogy ez a legjobban tisztítható anyag.

De mi a helyzet akkor, ha nem bőrkanapét szeretnénk, hanem bármilyen más anyagot? Akkor bizony hasonló tisztítási tulajdonságút kell keresnünk, mint a bőr, például a novapontát. A legjobb persze a mosható szövet-huzatok. Az ülőpárnákat és a háttámlákat alkotó  elemekről lehúzható az anyag és külön ki lehet mosni. Ez is egy jó megoldás lehet...

Tanulság, hogy nézzünk utána a tisztítási lehetőségnek, akár az eladótól. Kérdezzük végig az adott anyagnak a tulajdonságait, és ha nagyon kényes és macerás a tisztítása, akkor gondolkozzunk el másik anyagú kivitelben.


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901