Lava 3-2-1 motoros kanapészett -
Német

399000 Ft

    Német Készletről

ELADVA - HAMAROSAN ÉRKEZIK

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

LEÍRÁS

A Lava 3-2-1 kanapészett egy kanapészett, ami egy 3-as, 2-es, és 1-es kanapét (fotelt) foglal magában. Ezek mind import termékek, ebből adódóan kiváló minőségűek, és frappánsak. A puha kivitelért a hideghabos hullámrugós felület felel. Mivel motoros relax funkciós darabok, ebből adódóan a kényelmi ellazulást maximálisan elősegíthetik. Amennyiben szeretne egy ehhez hasonló darabot vagy szettet, kérjük, hívja értékesítőnket bizalommal!

ADATOK:

Funkciók
 - Motoros relax
 - Állítható fejtámla
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Egyenes kialakítás, és fotel


Hasonló termékeink
Német
Német
Üzenetküldés

Felkeltette a Lava 3-2-1 motoros kanapészett a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33