Némo valódi bőr sarokkanapé

Némo valódi bőr sarokkanapé

549 000 Ft -ért
Leírás

A Nemo valódi bőr sarokkanapé bőrből készült, ebből kifolyólag első osztályú darabunk. Német bútor, ebből kifolyólag kiváló minőségű, és frappáns, hozza azt a színvonalat, amit német termékeinktől el is lehet várni. A kattanó fejtámlák a kényelmi funkcionalitás fokozását szolgálják. Barna színben kapható. Mivel motoros relax funkciós, ezért remek lehetőségeket nyújthat számunkra, amennyiben relaxálni szeretnénk egy kicsit, vagy ellazulni. Amennyiben megtetszett a darab, hívja értékesítőnket, a készlet információk végett!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros relax
 - Ágyneműtartós funkció
 - Kattanó fejtámla
Méretek:
 - 300x250cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
 - Jobbos kialakításban
Színek:
 - Barna

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom