Nápoly sarok kanapé

313 000 Ft -tól
Rendelhető termék
Leírás

Nápoly sarok kanapé, egy hideg habos és hullám rugós igazán kényelmes ülés komforttal rendelkező egy háttámlás kanapé. Előre nyúló ottománrésze alatt ágyneműtartóval rendelkezik, a pokrócok, ágynemű tarolására alkalmas. Fix háttámlás kialakítású így az ágy rész ágygéppel nyitható. A kanapé jobbos és balos kiszerelésben rendelhető, akár plusz ülőegységgel is bővíthető. Utólagosan nem áthelyezhető fix fejtámlás, amiből több is rendelhető ülőegységenként. Szövetezése, rugalmasan megoldható, több mint 70 féle szín és anyag variációból, akár teljes szövet vagy textilbőr a kívánság, rugalmasan megoldható. Érdeklődjön kollégánktól, a bútor ha ki van állítva raktárunkban, akkor bejelentkezés után megtekinthető, kipróbálható. Az ára funkciójától, anyagától valamint egyéb módosításoktól függően változhat.


Adatok:

Funkciók:
 - Nosag rugó + poliuretán hab kialakítású ülőfelülettel.
 - Vendégágyfunkció.
 - Letisztult formavilág, sík felületekkel.
 - Állítható fej-háttámla.
 - Ottománrészbe bőséges ágyneműtartóval.
 - Hátfala anyagával bevont.

Méretek:
 - Szélesség: 270 m,
 - Magasság: fejtámlával: 95 cm,
  fejtámla nélkül: 75 cm.
 - Mélység: 170 cm.
 - Fekvőfelülete: 130 x 210 cm.

 - Ülő magasság: 42 cm,
 - Ülő mélység: 58 cm.

Állás:
 - Jobbos kialakításban.
 - Balos kialakításban.

Rendelhető extrák:
 - Extra fejtámla: 29.000,-Ft / db.
 - Kiegészítő ülőegység: 76.000,-Ft / kocka.

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom