Kanapé

Üzletünk több száz rendelhető kanapét kínál, melyből kedvére válogathat! Kicsi és nagy méret, tucatnyi anyag-és színválaszték, ágyazható, ágyneműtartós kivitelben is akár! Nálunk nincs foglaló! A választott darabot ingyenesen kiszállítjuk otthonába! 

Rendezés:
Név

Összesen 197
Mutass:
21

Miért érdemes kanapéra beruházni? 


Számos nappaliból, otthonból hiányzik egy bizonyos elem. Ez márpedig a mutatós kanapé. Egy nappaliba egy megfelelő, alkalmasint választott ülőgarnitúrát helyezve könnyedén feldobhatjuk a hangulatát annak és kivívhatjuk vendégeink elismerő pillantásait. 


Mi alapján válasszunk kanapét? 


Nagyon fontos, hogy a legjobb döntést hozzuk meg. Sok szempont alapján lehet ülőgarnitúrákat és kanapékat választani. Melyek lehetnek ezek? 


  • Méret
  • Kialakítás
  • Szín
  • Anyag
  • Egyéb funkciók


A méretet talán nem kell magyaráznunk, azonban ne  becsüljük alá ennek a jelentőségét: mérjük le otthon gondosan, alaposan, hogy mennyi hely lenne a kiválasztott kanapé vagy ülőgarnitúra számára. 


A kialakítás rengeteg féle lehet. Léteznek egyenes állású ülőgarnitúrák, sarok kivitelűek, vagy pedig U alakúak. Az egyenes állásúak jellemzően helytakarékosabbak, míg az U formájúak nagyobb nappalikba valók. 


Melyek a legjobb minőségű kanapéink? 


A legjobb minőséget nálunk a német import kanapék képviselik. Ezek rendkívül strapabírók és első osztályúak. Anyagát tekintve a bőr darabok a leginkább tartósak. 


Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06 20 392 2901