Nemo sarok kanapé

Nemo sarok kanapé

499 000 Ft -ért
Leírás

A Nemo sarok kanapé kicsit régiesebb bőr színű, ebből kifolyólag azon vásárlóink is találhatnak kedvükre való darabot, akiknek kicsit régimódibb lakásuk van, vagy nem a legújabb kivitelű. A kanapé ágyazható, ebből kifolyólag ideális lehetőséget nyújthat a vendégeink elszállásolására. Világos barna színben kapható. A Motoros TV relax a teljesfokú kényelmet, és kikapcsolódást szolgálja. Német bútorainkhoz hasonlóan ez a darab is számos vevőnk elégedettségét szolgálta már. 

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Kattanós kar
 - Motoros TV relax

Méretek:
 - 270x260cm

Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület

Állás:
 - Balos kialakítás

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom