Corsica TV relax sarokkanapé

Corsica TV relax sarokkanapé

399 000 Ft -ért
Leírás

A Corsica TV relax sarokkanapé az egyik legjobb választás lehet, amennyiben egy olyan kanapéra vágyunk, ami arra szolgál, hogy egy fáradt nap után a sarokból megnézzük a kedvenc műsorunkat a TV előtt. A kényelem fokozása érdekében multirelax funkciós, és kattanó karral felszerelt. A darab szürke színben rendelhető. Annak érdekében, hogy a rendelt darab mihamarabb önhöz kerülhessen a rendelési időt követően, beszéljen értékesítőnkkel a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros TV relax
 - Kattanó kar

Méretek:
 - 260x240cm

Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület

Állás:
 - Balos kivitel

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom