Jolina design egyenes kanapé

190 000 Ft -tól
Rendelhető termék
Leírás

Látott már ilyet? Egy, egymás mellé rakható kanapé, aminek elemei áthelyezhetőek, tehát külön-külön is használhatóak, de akár még egy elemet rendelve sarokkanapé is kialakítható belőlük. Nincs ágy funkciója, de miért is lenne, hisz mérete és alakja a vendégágyként használásra is alkalmassá teszi, főleg a sok párnája miatt, legyen akár egy hűvösebb téli este vagy egy napos nyári nap. Aszimmetrikus kialakítása miatt mind a begubózódást kedvelők, mind a hagyományos ülést és heverészést szeretők megtalálják helyüket rajta. Ez a kanapé rendelhető is, így rengeteg szín és anyag közül választható, rendelhető. Ezért, ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket és akár rendelje meg azonnal vagy telefonos bejelentkezés után látogasson el hozzánk, hogy akár kis próbálja élőben, várjuk hívását!

Méretei: 270 x 175 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Két kanapé együtt és külön külön is használható
 - A bútor áthelyezhető jobbos és balos egyben

Méretek:
 - Szélesség: 270 cm,
 - Magasság: párnákkal: 84 cm,
   párna nélkül: 73 cm
 - Mélység: 175 cm,
 - Fekvőfelület: 140 - 160 x 230 cm

- Ülő magasság: 40 cm,
- Ülő mélység: 90 - 156 cm (állítható háttámlákkal)

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület kombinált hullám rugós egységekkel.
 - Duplakomfortos üléselemek

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban
 - Plusz elemmel tovább bővíthető.

2 db elemből áll - darabja 95.000,-Ft-tól

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom