479000 Ft-tól

Buffalo valódi bézs színű bőr, relax funkcióval szerelt 3-2-1 kanapészett, melyek a legnagyobb kényelemmel pihentetnek egy nehéz nap után. Ez a Buffalo barna színű verziójának bézs verziója, ami egy igazi lazulós érzést biztosít, hogy tényleg csak úgy süppedjen és pihenjen. 


A kanapé relaxos állásai 2 pozícióban állnak alapból, de állíthatók is. A relaxos ülések a következőképpen nyílnak: a 3-as kanapé két szélső eleme dönthető és lábtartós. A 2-es kanapé mindkét oldal szintén dönthető és lábtartós, ahogy a fotel is. 


Ez a bőr ülőgarnitúra család csak 3-2-1 kiszerelésben vásárolható, nem tudjuk bontani. Ha tetszik a Buffalo relaxos 3-2-1 relaxos ülőgarnitúránk, amit hívjon minket bátran, beszéljen értékesítőnkkel, jöjjön el, nézze meg ha, ki van állítva, vagy rendelje meg rögtön! Ebben az ülőgarnitúrában biztos nem csalódik.

Méretei: 3-as: 240 x 110 cm, 2-es: 170 x 110 cm, 1-es 110 x 110 cm


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Buffalo Zoé Bézs Bőr Relax kanapé 3-2-1 szettben a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33