Relax kanapék és ülőgarnitúrák

A relax kanapék nem csupán kényelmesek és mutatósak. Egy nehéz, fáradt nap után remek lehetőséget nyújtanak, amennyiben szeretnénk egy jót pihenni, relaxálni. Akár motoros és manuális kivitelben!

Rendezés:
Név

Összesen 80
Mutass:
21

Mik azok a relax kanapék?


Egy laikus számára talán nem annyira evidens a kérdés-hiszen relaxálni gyakorlatilag bármely kanapén lehet, bizonyos értelemben. A relax kanapék kifejezetten relaxálási célokra lettek specializálva, jellemzően dönthető háttámlával rendelkeznek. Egy elülső rész segíti a labaink kényelmes elhelyezését. Egy ilyen relax ülőgarnitúra kialakítása lehet motoros és manuális relaxos. Pontosan hogyan írható le mindez?


Mik a főbb típusai a relax ülőgarnitúráknak?


Az előbbi bekezdésben említettük, hogy motoros, valamint manuális relaxos kivitelűek lehetnek.

A motoros relax (jellemzőbb) nem igényel kézi műveleteket ahhoz, hogy a kanapét relaxálási helyzetbe hozhassuk. Általában egy gombnyomás elegendő ahhoz, hogy a kanapé a megfelelő, kényelmes pozícióba kerülhessen.

A manuális kivitel esetén pedig nekünk kell az ülőgarnitúrát a megfelelő helyzetbe állítani.


Milyen kivitelben lehet kereskedésünkben ilyen darabokat kapni?


A válasz az, hogy gyakorlatilag bármilyen kivitelben. Sarokkanapét szeretne? Egyenes állásút, vagy U formájút? Széles a választék, mindegyikre van lehetőség. A legkülönfélébb színekben, kialakításban (jobbos/balos egyaránt) tudunk ilyeneket biztosítani Önöknek. Így bizonyára könnyedén megtalálhatja azt a kivitelt, ami Önnek a leginkább megfelelne.


Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33