Bilbao sarokkanapé - Nagyméretű kanapé
Német

339000 Ft

    Német Készletről

ELADVA - HAMAROSAN ÉRKEZIK

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

LEÍRÁS

A Bilbao sarokkanapé kényelmes, puha, és igényes megjelenésű. A háttámláján, és ülőfelületén levő díszítő varrás a megjelenési eleganciát növeli. A darab ágyazható, ebből kifolyólag vendégek elszállásolására is alkalmas lehet. Ágyneműtartós, tehát tárolási feladatokat is elláthat. Amennyiben szeretne egy ehhez hasonló darabot, hívja értékesítőnket bizalommal!

ADATOK:

Funkciók
 - Ágyazható kivitel
 - Ágyneműtartós kivitel
 - Állítható fejtámlás
Méretek:
 - 210x355cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Jobbos kialakítás


Hasonló termékeink
Német
Német
Üzenetküldés

Felkeltette a Bilbao sarokkanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33