330000 Ft-tól

    Rendelhető

A Madrid kicsi sarokkanapé igazi modern megjelenésű. Nézze csak meg ezt a pompás színvilágot és ezt a remek, bevarrásokkal tűzdelt felületi kialakítást! Ebben gyakorlatilag biztos, hogy nem fog csalódni. Mivel ágyazható, ezért akár vendégeink, családtagjaink, barátaink éjszakai elszállásolására is remekül alkalmas lehet. Ágyneműtartós kivitelénél fogva akár tárolási feladatokra is remekül felhasználható. Akár több színben is kapható, jobbos és balos állásban egyaránt, így könnyedén megtalálhatjuk a számunka megfelelő kialakítást. A kattanós fejtámla és mozdítható oldalsó támla a kényelmi funkcionalitást és esztétikumot fokozza. Felkeltettük a figyelmét? Telefonáljon most, és megrendeljük Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós funkció (2db tárolóedény)
- Állítható fejtámla és kartámasz
Méretek:
- 315x215cm

- 140x220cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakításban
- Balos kialakításban

Kedves Vendégeink! Csütörtökön (2021.04.08) újranyitunk és fokozott egészségügyi és higiéniai elővigyázatosság mellett várunk Titeket szeretettel raktárunkban! Addig telefonon értékesítünk!


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Madrid kicsi modern sarokkanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33