Nopoly U formájú szürke kanapé

Nopoly U formájú szürke kanapé

499 000 Ft -ért
Leírás

A Nopoly U formájú kanapé impozáns megjelenésű darab, méreteinél fogva nagyobb helyek, nappalik barátja lehet. A felületét díszítő varrások ékesítik, ezzel növelve a megjelenési eleganciát. Német import termékünk, ebből kifolyólag első osztályú, és frappáns. Mivel multirelax funkciós, ezért remek lehet relaxálásra is. Ágyazható kivitelénél fogva akár vendégeink éjszakai elszállásolására is alkalmas lehet. Ágyneműtartós, tehát akár tárolási feladatokra is remekül fel lehet használni. Amennyiben szeretne egy ilyen darabot, hívja értékesítőnket készletinformációkkal kapcsolatban!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros relax
 - Állítható fejtámla
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós funkció
Méretek:
 - 390x270x230cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós hideghabos felület
 - A párnák tartozékok
Állás:
 - Jobbos kialakításban
Színek: 
 - Szürke szín

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom