200000 Ft-tól

    Rendelhető Készletről

A Toulon ágyazható sarokkanapé egyben mondható modernnek, és klasszikusnak is. Megjelenése eleganciát ad vissza kiváló színkombinációinak köszönhetően. Akár kisebb terekben is könnyedén elférhet, ebből kifolyólag számtalan lakásba beilleszthető. Tekintve, hogy sok színben kapható, könnyedén megtalálhatjuk azt a kivitelt, amire nekünk lenne szükségünk. Ágyazható, valamint ágyneműtartós, így rengeteg helyet spórolhat meg nekünk otthon. Méreteiben felárért módosítható. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, hívja értékesítőnket, és érdeklődjön a készletinformációkkal kapcsolatban! Ha nincs készleten, meg tudjuk rendelni Önnek!

ADATOK:

Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításban

Kedves Vendégeink! Csütörtökön (2021.04.08) újranyitunk és fokozott egészségügyi és higiéniai elővigyázatosság mellett várunk Titeket szeretettel raktárunkban! Addig telefonon értékesítünk!


Hasonló termékeink
Német
Német
Üzenetküldés

Felkeltette a Toulon ágyazható sarokkanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33