159000 Ft

    Rendelhető

A Toulon ágyneműtartós kanapé igényes megjelenésű, frappáns darabja kereskedésünknek. A felületén megjelenő díszvarrások csak növelik a megjelenési eleganciát. Kialakítása puha és kényelmes, megjelenése exkluzív és modern. Kisebb méreteiből adódóan kisebb nappalik, lakások barátja is lehet. Mivel ágyazható ezért akár vendégeink éjszakai elszállásolására is remek lehetőséget nyújthat. Ágyneműtartós, ezért tárolási funkciója révén ágynemű tárolására is remek lehet. Több színben is tudjuk vásárlóink részére biztosítani. Felkeltettük a figyelmét? Akkor hívja Bútoros Tomit telefonon és rendelje meg álmai kanapéját!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkcióval
- Ágyneműtartós funkcióval
- A párnák tartozékok
Méretek:
- 260x100cm
Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Egyenes kialakítás

Kedves Vendégeink! Csütörtökön (2021.04.08) újranyitunk és fokozott egészségügyi és higiéniai elővigyázatosság mellett várunk Titeket szeretettel raktárunkban! Addig telefonon értékesítünk!


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Toulon ágyneműtartós kanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33