249000 Ft-tól

    Rendelhető

A Bella lábtartós sarokkanapé igényes, pompás megjelenésével válhat bármely nappali felejthetetlen elemévé. Tekintve, hogy a felületét díszítő varrás takarja, a megjelenési eleganciája különlegesnek számít. Kisebb méreteiből adódóan akár kisebb nappalikba is javasolni tudjuk a használatát. Nagyjából 130x225cm-es fekvőfelülete kiváló lehetőséget nyújt a heverészésre. Ágyazható voltánál fogva akár vendégeink éjszakai elszállásolására is remek lehet. Mivel ágyneműtartós, ezért tárolási feladatokra is remekül felhasználható. Akár több színben is kapható, ezért könnyedén megtalálhatjuk a számunkra megfelelő kivitelt. Jobbos, és balos állásban is kapható. 90cm-es ajtóra van szükség a bevitelhez! Ha meg szeretné rendelni, akkor hívja mihamarabb értékesítőnket telefonon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós funkció
Méretek:
- 270x190cm

- 90cm-es ajtó kell!
Kivitel:
- No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
- Jobbos vagy balos kialakításban
Színek:
- Több féle

Kedves Vendégeink! Csütörtökön (2021.04.08) újranyitunk és fokozott egészségügyi és higiéniai elővigyázatosság mellett várunk Titeket szeretettel raktárunkban! Addig telefonon értékesítünk!


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Bella lábtartós sarokkanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33