Urapel motoros TV relaxos kanapé puffal

Urapel motoros TV relaxos kanapé puffal

399 000 Ft -ért
Leírás

A puha bélésű, és tapintású Urapel  motoros TV relaxos kanapé az egyik legkiválóbb választás lehet, amennyiben egy olyan sarokkanapéra lenne szükségünk, ami az ellazulást segíti. Nincs más dolgunk, mint a zsámolyt a lábunk elé tenni, és már élvezhetjük is a megérdemelt kényelmet egy kemény, munkával eltöltött nap után.

A modell fix méretű, a rendelési idő pontosítása érdekében érdemes lehet értékesítőnkkel beszélnie. A kattanó karral felszerelt multirelax funkciós elem lila színben kapható. Német bútorainkhoz méltóan ez is egy büszke darabja áruházunknak, amely számos vásárló elégedettségét szolgálta eddig. Amennyiben szeretne egy ilyen darabot, kérjük, keresse értékesítőnket telefonon. 

ADATOK:

Funkciók:
 - Multi relax funkció

Méretek:
 - 163x260 cm kanapé
 - 105x60 cm zsámoly

Kivitel:
 - Hullámrugós hideg habos ülőfelület

Állás:
 - Egyenes kialakítás

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom