Modena kanapé

387 700 Ft -ért
Rendelhető termék
Leírás

A Modena sarokkanapé és egyben kanapéágy egy magas komfortfokozatú, össze zárva ágyazható prémium kanapé, ami inkább kanapéágy már mint kanapé. Különlegessége a 2 oldala ami 90x200cm-es felülettel rendelkezik, ágyazáskor egymás mellé hajtva és rögzítve pedig a összesen 180x200cm-es fekvőfelületű franciaágyat képez. A fekvő és ülőfelület 7 zónás rugósmatracból és 7cm vastag fekvőbetétből áll ami garantálja a kielégítő és mély alvást a fárasztó napok után. Mivel ez a kanapé első sorban alvásra és másodsorban ülésre van kitalálva, feltételezhetnénk hogy kinyitva neme túl praktikus de mind a párnázat és az ülési pozíció is meghazudtolja önmagát, kényelmes pihentető órákat lehet eltölteni rajta hála a rugós és fekvőbetétes ülőrészeinek. Négy féle szín és anyagösszeállításban tudjuk kínálni önnek ezt a sarokkanapét ami a képeken meg is nézhet. Ha tetszik a bemutatott kanapénk, hívjon minket és jöjjön el hozzánk, próbálja ki mielőtt megvenné. Keresse Tamást.

Méretei: 307 x 223 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Össze hajtahtó teljes értékű vendégágy
 - Ágyneműtartós változat
 - Rejtett polc rendszer

Méretek:
 - Szélesség: 307 cm,
 - Magasság: párnákkal: 88 cm,
   párnák nélkül: 76 cm
 - Mélység: 223 cm,
 - Fekvőfelület: 180 x 200 cm

- Ülő magasság: 47 cm,
- Ülő mélység: párnával: 74 cm,
   párnák nélkül: 92 cm

Kivitel:
 - bonell rugós ülőrész felső részén fekvőbetéttel.
 - Duplakomfortos üléselemek
 - ágyneműtartós kialakítás.

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom