Trevi sarok kanapé

198 000 Ft -ért
Rendelhető termék
Leírás

A Trevi sarok kanapé egy szabadon a térbe állítható kényelmes kanapé, anyagával körbe kárpitozva, így dekoratív megjelenést biztosít minden térben. Ülőfelület No-sag hullámrugós és hideg habos ülőfelület párnái pedig hideg habos őrleménnyel vannak töltve, hogy ne deformálódjanak. Kényelmes ággyá alakítható, és nagy tárolóval rendelkező kanapé. A hátsó 3 nagy párna, a kettő oldalsó párna, a középső párna és a kis díszpárna a kanapéhoz tartoznak. A karfára akasztott praktikus kialakítású tárolók tökéletesek, újságok vagy távirányító tárolására is. Kötött színekben rendelhető mint a képen látható, és kiállító termünkben nem mindig található meg, készletinformációval kapcsolatban mindig hívjon minket.

Méretei: 263x172cm

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartó nincs
 - Tároló zsebe a kanapé oldalán

Méretek:
 - Szélesség: 263 cm,
 - Magasság: párnákkal 90 cm,
   párnák nélkül: 73 cm
 - Mélység: 172 cm,
 - Fekvőfelület: 140 x 225 cm

 - Ülő magasság: 42 cm,
 - Ülő mélység: párnákkal: 56 cm,
  párna nélkül: 93 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
 - Jobbos állású
 - Balos állású

Színek:
 - 369/09 - Világos szürke (szövet)

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom