Ergo Home motoros relax szett - Kanapé
Német

499000 Ft

    Német Készletről

ELADVA - HAMAROSAN ÉRKEZIK

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

LEÍRÁS

Az Ergo Home egy remek relax fotelszett, a képen látható teljes garnitúra kapható az árért. A darabok motoros relax funkciósak, ebből adódóan ellazulásra maximálisan alkalmasak. A középen látható tároló az ellazulást fokozza: ha éppen valamitől meg akarunk szabadulni, még felállnunk sem kell. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne egy ehhez hasonló darabot vagy szettet, kérjük, hívja értékesítőnket bizalommal a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros relax
 - Állítható fejtámla
Méretek:
- 160x120 és 180x120cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Egyenes kialakítás, és fotel


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Ergo Home motoros relax szett a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33