Toulon U alakú kanapé

249 000 Ft -tól
Rendelhető termék
Leírás

Formájából adódóan a nagy terek uralkodója a Toulon U kanapé. Nappaliba, a társasági élet központjába a legjobb választás. Színei fiatalosak, modernek, a pezsgő élet hozzátartozója. Speciális kialakításának köszönhetően ággyá nyitható, ágyazható kivitelben is rendelhető. Német minőségű, import kanapé, mely kényelmével örök hűséget fogad tulajdonosának.

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkcióval
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 350 cm,
 - Magasság: párnával 86 cm,
   párna nélkül: 81 cm
 - Mélység: 185 - 220 cm,
 - Fekvőfelület: 275 x 135 cm

- Ülő magasság: 38 cm,
- Ülő mélység: párna nélkül: 85 cm
  párnával: 60 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Több mint 70 féle színben és anyagban rendelhető
 - Egyedi méretben is rendlehető

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

A Toulon kanapét mindenki megcsodálja

Amennyiben az a cél vezérli, hogy megtalálja a tökéletes paraméterekkel rendelkező ülőgarnitúrát, akkor először is azt kell eldöntenie, hogy milyen alakú darabot szeretne megvásárolni. A hagyományos, többrészes modellek mellett vannak L, illetve U alakú kanapék is. Az, hogy melyik bizonyul ideális választásnak, elsősorban a saját megítélésétől, ízlésvilágától, illetve a lakás stílusától, és persze a nappali méretétől függ. A kínálatunkban kedvére tobzódhat a különböző kialakítású ülőalkalmatosságok között, melyek már számtalanszor bizonyságot tettek a kiválóságukról. Ha a nappaliban elegendő hely áll a rendelkezésére, akkor a Toulon kanapé remek választás. U alakjával és a grandiózus méretével igazán hangsúlyossá teszi a környezetet, ennek ellenére mégsem válik túl hivalkodóvá. Sokan azért nem merik bevállalni a 350 cm szélességű kanapékat, mert félnek, hogy “elnyomják” a többi berendezési tárgyat. Ez azonban nem feltétlenül igaz. A Toulon kanapé egyszerű, letisztult formákkal, színekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyen össze lehessen párosítani más bútordarabokkal. Ami az elhelyezését illeti, nincsenek kőbe vésett szabályok, amikhez mindenképp tartania kellene magát. A sarokban is találhat számára alkalmas helyet, de akkor sem dönt rosszul, ha fogja, és a nappali közepére teszi. Ebben az esetben egyfajta térrendező szerepet is betölt, aminek hatására rendezettebbé, tagoltabbá válik a tér. Nagy méretének köszönhetően a Toulon kanapén akár 6 személy is kényelmesen el tud helyezkedni. Mivel az egyik oldala a többinél szélesebb fekvőfelülettel rendelkezik, ezért ott sokkal élvezetesebb a TV nézés, olvasás. Mindemellett vendégágy funkciója is van, így, ha néhány barátja vagy rokona a házban tölti az éjszakát, akkor meg tudja ágyazni nekik. Ha ez még nem lenne elég, akkor a Toulon kanapéhoz néhány elképesztően puha párna is tartozik, amik jelentősen megnövelik a komfortfokozatot. Ne habozzon, nézze meg közelebbről ezt a szuper ülőalkalmatosságot, és döntsön belátása szerint!

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA

Kanapé anyaga:

Soft8 California1 California9 Diego7 California2 California10 Soft1 California3 Diego1 Soft2 Soft3 California4 Diego2 Soft4 California5 Diego3 Soft5 California6 Diego4 Soft6 California7 Diego5 Soft7 California8 Diego6

Ülőfelület anyaga:

Lawa6 Wing9 Express2 Memphis3 Amazonas1 Express10 Vino1 Amazonas9 Lama5 Wing1 Aqua6 Lawa7 Express3 Memphis4 Amazonas2 Express11 Vino2 Amazonas10 Lama6 Wing2 Aqua7 Macao1 Express4 Memphis5 Amazonas3 Express12 Vino3 Amazonas11 Lama7 Wing3 Aqua8 Wing4 Aqua9 Macao2 Express5 Memphis6 Amazonas4 Express13 Vino4 Aqua1 Lawa1 Wing5 Aqua10 Macao3 Express6 Memphis7 Amazonas5 Lama1 Vino5 Aqua2 Lawa2 Wing6 Aqua11 Macao4 Express7 Memphis8 Amazonas6 Lama2 Vino6 Aqua3 Lawa3 Wing7 Aqua12 Memphis1 Express8 Memphis9 Amazonas7 Lama3 Vino7 Aqua4 Lawa4 Lawa5 Wing8 Express1 Memphis2 Express9 Memphis10 Amazonas8 Lama4 Vino8 Aqua5

AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

short-desc
other-seo-desctipzion-in-product-page <h3>A Toulon kanapét mindenki megcsodálja</h3> <p>Amennyiben az a cél vezérli, hogy megtalálja a tökéletes paraméterekkel rendelkező ülőgarnitúrát, akkor először is azt kell eldöntenie, hogy milyen alakú darabot szeretne megvásárolni. A hagyományos, többrészes modellek mellett vannak L, illetve U alakú kanapék is. Az, hogy melyik bizonyul ideális választásnak, elsősorban a saját megítélésétől, ízlésvilágától, illetve a lakás stílusától, és persze a nappali méretétől függ. A kínálatunkban kedvére tobzódhat a különböző kialakítású ülőalkalmatosságok között, melyek már számtalanszor bizonyságot tettek a kiválóságukról. Ha a nappaliban elegendő hely áll a rendelkezésére, akkor a Toulon kanapé remek választás. U alakjával és a grandiózus méretével igazán hangsúlyossá teszi a környezetet, ennek ellenére mégsem válik túl hivalkodóvá. Sokan azért nem merik bevállalni a 350 cm szélességű kanapékat, mert félnek, hogy “elnyomják” a többi berendezési tárgyat. Ez azonban nem feltétlenül igaz. A Toulon kanapé egyszerű, letisztult formákkal, színekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyen össze lehessen párosítani más bútordarabokkal. Ami az elhelyezését illeti, nincsenek kőbe vésett szabályok, amikhez mindenképp tartania kellene magát. A sarokban is találhat számára alkalmas helyet, de akkor sem dönt rosszul, ha fogja, és a nappali közepére teszi. Ebben az esetben egyfajta térrendező szerepet is betölt, aminek hatására rendezettebbé, tagoltabbá válik a tér. Nagy méretének köszönhetően a Toulon kanapén akár 6 személy is kényelmesen el tud helyezkedni. Mivel az egyik oldala a többinél szélesebb fekvőfelülettel rendelkezik, ezért ott sokkal élvezetesebb a TV nézés, olvasás. Mindemellett vendégágy funkciója is van, így, ha néhány barátja vagy rokona a házban tölti az éjszakát, akkor meg tudja ágyazni nekik. Ha ez még nem lenne elég, akkor a Toulon kanapéhoz néhány elképesztően puha párna is tartozik, amik jelentősen megnövelik a komfortfokozatot. Ne habozzon, nézze meg közelebbről ezt a szuper ülőalkalmatosságot, és döntsön belátása szerint!</p>
short-description-in-front-page-the-product A legkedveltebb U alakú ülőgarnitúra, mert masszív és praktikus.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Szofi franciaágy

A legnépszerűbb ágyunk, rengeteg színben (a legszebb talán a fehér).

139 000 Ft-tól
Coccoon franciaágy
189 000 Ft-tól
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom