Kanapé, ahol méret a lényeg!

Kanapé, ahol méret a lényeg!

De pont hogy nem abban az értelemben, hogy a legnagyobb a legjobb. Sőt, inkább legyen kisebb, mint nagyobb. Ez minden bútorra igaz, de leginkább egy ülőgarnitúra, kanapé tudja elrontani az összképet akkor, ha túlságosan nagy az adott szobába. Ha mondjuk egy szekrénysor nem fér el, akkor nem fér el, ha egy kanapé nem fér el, akkor nyilván nem fér el, de mi a helyzet, ha befér, de éppen aránytalanul nagy?

Kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy mérje le, hogy mekkora hely áll rendelkezésére! És számítsa ki azt is, hogy hogyan fog kinézni az adott méretben a kanapé. Ennek legegyszerűbb módja, hogyha felrajzoljuk és a teret kitöltjük dobozokkal, vagy székekkel, vagy ami rendelkezésünkre áll gyorsan. Ha átlátjuk, hogy a kinézett bútordarab mekkora is lesz, akkor nem érhet minket meglepetés.

Aranyszabály, hogy sokkal kisebbnek néz ki egy kanapé az üzletben, vagy egy asztalos műhelyben, mint a helyére rakva. Csak a centimétereknek higgyünk és ne legyen egy “hűdekicsi, jó lesz ez nagyobban is” felkiáltásunk.

Azt is vizsgáljuk meg, hogy hány főnek szánjuk? Szoktunk-e nagyobb összejöveteleket tartani? Ha igen, akkor a kanapénkra akarjuk őket ültetni, azaz a nappaliban szoktunk inkább leülni, vagy az étkezőben, az asztal körül? Eladóink segítenek ennek is a meghatározásában, hogy hány fős az adott ülőgarnitúra. A 3-2-1 nyilván adja meg, de egy
U-alakú, L-alakúnál nem olyan egyértelmű a képlet.


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901