Genua sarok kanapé

198 000 Ft -ért
Rendelhető termék
Leírás

Kiváló német partnerünk kanapéja a Genova, helytakarékos kialakításával egy heverészésre is alkalmas, előrenyúló ottománból és mellé, oldalsó irányba nyúló kényelmes ülőrészből áll, háttámlákként 3 darab keményre tömött párnával biztosítja a fiatalos, kényelmes és helytakarékos megjelenést. Az ülőrész és a párnák kiváló nagy kopásállóságú anyagával kellemes megjelenést biztosítanak. A sarok kanapéhoz illeszkedő puff illeszkedik az ottomán rész melletti kis öbölbe, kényelmes fekvőfelületet nyújtva a használónak. Kellemes színeivel és kárpitozásával könnyen kombinálható más bútorokkal, így a megjelenése nagyon jól illeszkedik sok lakásba. Az ottománon kényelmesen elheveredhetünk és a hozzáillő puff pedig lábtartóként szolgálhat. Ülőfelülete NoSag rugózású hideg habos és hullámrugós kombinált felület, mely a maximális pihenésre és kényelemre lett kifejlesztve íves karfákkal. Ha megtetszett az imént bemutatott kanapé, hívjon minket bátran! Ha van kiállítva, nézze meg, vagy egyszerűen csak rendeljen egyet magának otthonába.

Méretei: 250x179cm

Adatok:

Funkciók:
 - Hozzá rendelhető puffal ágyazható ( +46.900,-Ft )

Méretek:
 - Szélesség: 250 cm,
 - Magasság: párnával 92 cm,
   párna nélkül: 77 cm
 - Ottomán szélesége: 107 cm
 - Mélység: 179 cm,

 - Ülő magasság: 48 cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 83 cm
   párnával: 64 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - NoSag Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
 - csak jobbos állásban
 - csak balos állásban

Színek:
 - 369/03 - 311/03 - halvány cián kék
 - 369/09 - 311/29 - bézs

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom