Genua puff

46 900 Ft -ért
Leírás

Kiváló német partnerünk kanapéja, a Genova sarok kanapé kiegészítő puffjáról mit is lehetne mondani? Színében, anyagában és stílusában a Genova sarok kanapéhoz illeszkednek. A kialakításuk révén a kanapé ottománja mellé tolva ágyfunkcióval, vagy csak lábtartóként is szolgálhat, ülőfelülete megegyezik a kanapé ülőrészével, hideghabos és hullámrugós No-Sag ülőfelülete van, mely szintén azt a kényelmet biztosítja mint a kanapé. Ha szeretne egy ilyen puffot vagy kiegészítené a Genova kanapéját, akkor nem kell mást tennie, hívjon fel minket és rendelje meg akár már most.

Méretei: 103x82,5cm

Adatok:

Funkciók:
 - Különáló puff ként ülésre és lábtartásra
 - Genova sarok kanapé kiegészítéseként

Méretek:
 - Szélesség: 103 cm,
 - Mélység: 82,5 cm,

 - Ülő magasság: 48 cm,

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - NoSag Hullámrugós kombinált ülőfelület

Színek:
 - 369/03 - 311/03 - halvány cián kék
 - 369/09 - 311/29 - bézs

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg E-mail címét és telefonszámát és írja meg kérdését, kollégánk meg válaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom