Evam U formájú ágyazható kanapé -
Német

389000 Ft

    Német Készletről

ELADVA - HAMAROSAN ÉRKEZIK

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

LEÍRÁS

Az Evam U formájú kanapé ágyazható kivitelű, és ágyneműtartós. Ebből kifolyólag nem csupán puha, és kényelmes, hanem jó szolgálatokat tehet abban az esetben is, amennyiben vendégeink elszállásolása lenne a feladat. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is kiváló minőségű. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne egy ehhez hasonló darabot, kérjük, hívja értékesítőnket bizalommal a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazhatóság
 - Ágyneműtartós
 - Állítható fejtámla
Méretek:
- 350x245x165cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás

Kedves Vendégeink! Csütörtökön (2021.04.08) újranyitunk és fokozott egészségügyi és higiéniai elővigyázatosság mellett várunk Titeket szeretettel raktárunkban! Addig telefonon értékesítünk!


Hasonló termékeink
Német
Német
Üzenetküldés

Felkeltette a Evam U formájú ágyazható kanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33