24500 Ft

    Rendelhető Készletről

A Genf szék elegáns, egy minimalista jellegű szék, krómozott szánkótalpas láb kialakításban, melyek alján kis műanyag koptatók vannak. A szék ívelt háttámláját díszítő varrással látták el a közepén, ami kereszt mintázatával uralja ezt. A háttámla tetején krómozott fogantyúval ellátott szék. Az ülőrész és a háttámla íves kialakítása ergonomikus és kényelmes ülés biztosít minden körülmények között. Exkluzív kialakítású, prémium szék. Ha tetszik az általunk bemutatott szék, akkor ne halogassa készletinformációval kapcsolatban hívni Tamást, és rendelje meg most, vagy ha pont nincs is készleten, akkor akár pár napon belül be tudjuk szerezni Önnek. Ha jönne hozzánk, hogy megnézze, akkor is várjuk hívását, hogy tudjunk érkezéséről, köszönjük.

Adatok:

Méretek:
 - Szélesség: 42 cm,
 - Mélység: 43 cm,
 - Magasság: 101 cm,
 - Ülés magasság: 47 cm,
 - Ülés mélység: 44 cm,

Kedves Vendégeink! Csütörtökön (2021.04.08) újranyitunk és fokozott egészségügyi és higiéniai elővigyázatosság mellett várunk Titeket szeretettel raktárunkban! Addig telefonon értékesítünk!


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Genf szék a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33