Empoli kinyitható étkezőasztal

199 100 Ft -ért
Rendelhető termék
Leírás

Extravagáns megjelenésű Empoli design étkező asztal dupla X profilú lábakkal magasfényű asztallappal aminek mérete 160x90 cm, de kibővíthető 200x90 cm-re egy igazán különleges ajánlat. A lábak fémből készültek, igen masszívak, egymást keresztező X profilban összehegesztve és porfestve, masszívan tartanak az asztal közepén. A lábak alján csúszásgátlós talppal. Nem egy hétköznapi megjelenést biztosít az étkezőbe ez az asztal, de mégsem tolakodó, hanem inkább diszkréten foglalja el a helyét, miközben szürke színe visszafogottá teszi. Ha tetszik az általunk bemutatott asztal, ne halogassa, készletinformációval kapcsolatban hívja Tamást, és akár rendelje meg most, vagy ha pont nincs is készleten, akkor akár pár napon belül be tudjuk szerezni Önnek, de ha jönne hozzánk, hogy megnézze, akkor is várjuk hívását, hogy tudjunk érkezéséről.

Méretei: 120-160x80 cm

Adatok:

Tulajdonság:
 - X profilu lábak keresztezve,
 - Kibővíthető,

Méretek:
 - Szélesség: 160 cm,
  kibővitve: 200 cm,
 - Magasság: 76 cm,
 - Mélység: 90 cm,
 - Asztallap vastagsága: 25mm,

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Szofi franciaágy

A legnépszerűbb ágyunk, rengeteg színben (a legszebb talán a fehér).

139 000 Ft-tól
Coccoon franciaágy
189 000 Ft-tól
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom