Dallas 160-as egyenes kanapé

Kifutott termék
Már nem kapható termék, sajnáljuk! Rendelése és árúsítása megszünt.
Leírás

Magas ülési pozíciójú, egyenes kanapé, ami előre ágyazható és ágyneműtartós is. Rendelés esetén akár többféle színben és anyagban rendelhető, valamint 2-féle szélességgel 160-as és 180-asban. Ülő és fekvőfelülete hideghabos kialakítású, ami hosszú használatot biztosít vásárlójának, ajánljuk kisebb garzonba, gyerekszobába is akár. Helytakarékos megoldás.
Anyagától és funkcióitól függően az ára változhat. Az aktuális készlet információnkat és árainkat kérje mindig telefonon!


Adatok:

Funkciók:
 - Előre ágyazható 
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
- Szélesség: 160 cm,
- Magasság: párnával 84 cm,
   párna nélkül: 78 cm
- Mélység: 105 cm,
- Fekvőfelület: 135x200 cm

- Ülő magasság: 48 cm,
- Ülő mélység: párna nélkül: 57 cm
   párnával: 80 cm

Kivitel:
 - rugós ülő és fekvőfelülettel
 - Vagy hideg habos ülő és fekvőfelülettel

Állás:
 - Egyenes állású előre ágyazható

Készlet információval kapcsolatban kérjük keressen minket telefonon!

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom