249000 Ft-tól

    Rendelhető

A Celica U formájú exkluzív kanapé igényes megjelenésével, frappánsságával, és modernségével válhat bármely nappali nélkülözhetetlen elemévé. Nézze csak meg ezt a remek, kiváló felületi kialakítást! Ebben a darabban gyakorlatilag biztos, hogy nem fog csalódni. Nagyobb méreteiből adódóan nagyobb helyek barátja. Ágyazható voltánál fogva akár vendégeink éjszakai elszállásolására is remek lehetőséget nyújthat. Ágyneműtartós kialakításánál fogva pedig tárolási feladatokra is remekül felhasználható. Több színben is rendelhető, így könnyedén megtalálhatja azt a kivitelt, amire szüksége lenne. Méreteiben felárért tudjuk módosítani. A darab átszerelhető. Ha felkeltettük a figyelmét, hívja értékesítőnket és rendelje meg még ma!

ADATOK:

Funkciók:
- Nagy vendégágy funkció 310x135cm-es fekvőfelülettel

- Ágyneműtartós  
- Mozdítható oldalsó támlák,

Méretek:
-350x225x185cm

Kivitel:
- Kiváló minőségű hideghab

Állás:
- Balos kialakításban


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Celica U formájú exkluzív kanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Az alábbi számot hívja fel vagy nyomja meg a gombot, amennyiben érdeklődik a kiszemelt terémkkel kapcsolatban!

+06/70 626-50-33
X
Hívja értékesítőnket bizalommal!
+06/70 626-50-33