599000 Ft-tól

    Rendelhető Készletről

Buffalo valódi fehér színű bőr relax funkcióval szerelt 3-2-1 kanapé szett, melyek a legnagyobb kényelemmel pihentetnek egy nehéz nap után. Ez a Buffalo barna színű verziójának fehér verziója. Igazi amerikai lazulós érzést nyújt, hogy tényleg csak úgy és pihenj egy nehéz nap után. 


A kanapé relaxos állásai 2 pozícióban állnak alapból, de állíthatók is. A relaxos ülések a következőképpen nyílnak: 3-as kanapé két szélső eleme dönthető és lábtartós, a 2-es kanapé mindkét oldala szintén dönthető és lábtartós és a fotel is. Ez a bőr ülőgarnitúra család csak 3-2-1 kiszerelésben vásárolható meg, nem tudjuk bontani. 


Ha tetszik a Buffalo relaxos 3-2-1 relaxos ülőgarnitúránk, ne késlekedjen és hívjon bátran, beszéljen értékesítőnkkel és jöjjön el, nézze meg, ha ki van állítva, vagy rendelje meg rögtön, ebben az ülőgarnitúrában biztos nem csalódik.

Méretei: 

3-as: 210 x 90 cm 249.000 Ft, 

2-es: 150 x 90cm 200.000 Ft, 

1-es 99 x 90 cm 150.000 Ft


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Buffalo Fehér Bőr Relax kanapé 3-2-1 szettben a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33