277000 Ft

    Készletről

Mint az azonos nevű, Észak-olaszországi városka, ez is egy nagyon különleges darab. A mikroszálas kárpitja, a lekerekített kartámaszok, a vonzó csővarrott szegélyei lenyűgöző karaktert adnak a kanapénak. Ezt hangsúlyozzák a fekete lábak is, amelyek ezt a kanapét hordozzák. A harmonikus megjelenést nagyban segíti a színében hozzá igazított díszítő párnák is, így élvezheti az olaszországi „Dolce vita” hangulatot akár otthonodban is. 


Ülőfelülete No-Sag rugózású és felfüggesztésű, hogy még kényelmesebb pihenést nyújthasson a habszivacs tömésekkel, hogy ezzel is fokozza az ülés vagy fekvés minden pillanatát. Tegyél egy próbát, fogj egy pohár bort, ülj fel, húzd fel a lábad az ottománon, helyezkedj el és élvezd a megérdemelt pihenést. A körülbelül 260x205 cm mérete elegendő, hogy az egész család, vagy csak kettesben, kényelmesen elfeküdjetek rajta és nézzetek egy izgalmas filmet. 


De ha csak spontán meglátogatnának a barátok vagy vendégek és estére is maradnak, akkor nekik is egy felejthetetlen élményt nyújt majd ez a kanapé. Kinyitható  nagy fekvőfelülettel elférnek az éjszakára maradó vendégek, akiknek a takarói és ágynemű bőségesen elférnek az ülőrész alatt elhelyezkedő ágyneműtartóban. Ne habozz tovább, és rendeld meg otthonod új kedvenc kanapéját, még ma!

Méretei: 260x205 cm

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható funkció
- Ágyneműtartós funkció

Méretek:
- 260x205 cm külső

- 120x220cm fekvőfelület

Kivitel:
- Hullámrugós felfüggesztésű NoSAG ülőfelülettel.

Állás:
- Jobbos állásban,
- Balos állásban,


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Brescia sarokkanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33