599000 Ft

Buffalo valódi barna színű bőr relax funkcióval szerelt 3-2-1 kanapészett (ülőgarnitúra), ami a legnagyobb kényelemmel pihentet egy nehéz nap után. Tényleg csak úgy süppedhet benne és pihenhet.... A kanapét relaxos állásai 2 pozícióban állnak alapból, de állíthatók is. 


A relaxos ülések a következő képpen nyílnak: 3-as kanapé két szélső eleme dönthető, és a lábtartós, a 2-es kanapé mindkét oldal szintén dönthető és lábtartós és a fotel is. Ez a bőr ülőgarnitúra család csak 3-2-1 kiszerelésben vásárolható meg, sajnos nem tudjuk bontani. Ha tetszik a Buffalo relaxos 3-2-1 relaxos ülőgarnitúránk, akkor hívjon bátran, beszéljen értékesítőnkkel és jöjjön el, nézze meg, ha ki van állítva, vagy rendelje meg rögtön, ebben az ülőgarnitúrában biztos nem csalódik.

Méretei: 

3-as: 210 x 90 cm 249.000 Ft,

2-es: 150 x 90cm 200.000 Ft, 

1-es 99 x 90 cm 150.000 Ft 


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Buffalo Barna Bőr Relax kanapé 3-2-1 szettben a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33