Broadway valódi bőr sarokkanapé - Relax bőr kanapék
Német

499000 Ft

    Német Készletről

ELADVA - HAMAROSAN ÉRKEZIK

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

LEÍRÁS

A Broadway valódi bőr sarokkanapé igényes megjelenésű, eleganciáját az éleken levő megjelenő varrás növeli. Német termékeinkhez hasonlóan ez is kiváló minőségű, ebből kifolyólag rendkívül strapabíró. Mivel valódi bőrből készült, elsőosztályú termék. Ágyneműtartós funkciójú. Amennyiben szeretne egy ehhez hasonló darabot, kérjük, hívja értékesítőnket bizalommal!

ADATOK:

Funkciók
 - Ágyneműtartós kivitel
Méretek:
- 285x180cm
Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Broadway valódi bőr sarokkanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33