Modern bőr kanapé

A modern bőr kanapék nem csupán első osztályúak: kifejezetten exkluzív hangulatiságot vihetnek nappalinkba, lakásunkba!

Rendezés:
Név

Összesen 5
Mutass:
21

Mitől mondható modernnek egy bőr ülőgarnitúra?


A válasz talán evidensek tűnik: nyilvánvalóan a kinézete miatt. Azonban ne feledjük, hogy egy exkluzív kinézet sok mindenre vezethető vissza: akár a felületi mintázatra, kialakításra, vagy pedig inkább a színvilágra.

Egy bőr kanapé modernsége nem csupán ebben kereshető, hanem a kiváló funkcionalitásban is. Melyek lehetnek ezek?


Milyen extra funkciók érhetők el ilyen kanapékra?  


Egy kanapét tekintve-beleértve akár a bőr ülőgarnitúrákat is-rengeteg egyéb lehetséges funkciót határozhatunk meg. Ilyen lehet például az ágyazhatóság, mely révén akár vendégeink, barátaink, családtagjaink éjszakai elszállásolása is lehetővé válik majd.

Az ágyneműtartós kivitelű darabok jellemzően ágynemű tárolására nyújtanak rendkívül jó lehetőséget. Gondoljunk csak bele, hogy mennyit helyet spórolhatunk meg háztartásunkban ez által!

Sokszor megfigyelhető, hogy egy darab fejtámlái, háttámlái, oldalsó támlái mozdíthatók. Ugyanez igaz a bőr ülőgarnitúrákra is: ez által a megjelenési elegancia fokozott lehet és a kényelmi funkcionalitás is.


Mennyibe kerül egy modern bőr kanapé?


Nehéz erre pontos választ adni. Ez függ a mérettől, kialakítástól és egyéb funkcióktól. Egy olcsóbb darab nagyjából 200 ezer forintnál kezdődik és vannak, amelyeknek az ára-a teljes árba foglalt kiegészítő puffal együtt-akár 600 ezer forint is lehet.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33