Bőr sarokkanapé

A bőr sarokkanapék rendkívül tartós, kényelmes és frappáns darabjai lehetnek nappalinknak és irodánknak. Több tucat AZONNAL VIHETŐ bőr sarok (L alakú) ülőgarnitúra várja vásárlóinkat!

Rendezés:
Név

Összesen 23
Mutass:
21

Miért érdemes bőr sarokkanapét vásárolnunk?


A bőrből készült sarokkanapék jellemzően igényes megjelenésűek és frappánsak. Az L alakú forma rengeteg háztartás igényeihez mérten a legjobb és legideálisabb választás, ugyanis helytakarékos és jó helykihasználtságú.

A bőr kialakítás és felület még dob a minőségen: rendkívül tartóssá és strapabíróvá varázsolja. Akár sok éven keresztül lehet a nappalink darabja különösebb kopás nélkül-ellentétben bizonyos szövet anyagokkal. Ebből adódóan talán az egyik legjobb választás lehet az összes közül.


Milyen kialakításban kapható nálunk L alakú bőr ülőgarnitúra?


A válasz az, hogy olyan kialakításban, amilyenben csak szeretnének. Kisebb garzonoktól kezdve akár  nagyobb méretű luxus lakásokig mindenki számára tudunk megfelelő darabot biztosítani. Ebbe beleértve az állást (jobbos vagy balos), vagy a méretbeliséget, színvilágot (aktuálisan kapható akár zöld, barna, kék, sárga, bordó, fekete, fehér színben is.


Milyen egyéb funkcióval rendelkezhetnek a bőr sarok ülőgarnitúrák?   


Természetesen sokféle egyéb funkció képzelhető még el, ami egy ilyen darab minőségét emelheti. Melyek lennének ezek jellemzően?


  • Kattanós kartámasz
  • Kattanós fejtámla
  • Állítható oldalsó kartámasz
  • Ágyazhatóság
  • Ágynemű tárolása
  • Relax


A kattanós elemek talán nem tűnnek nagy plusznak. De gondoljunk csak bele, hogy az esztétikumon, vagy a pontos kényelmi funkcionalitáson mennyit dobhatnak! Az ágyazhatóság és tárolási lehetőség előnye talán magától értetődő, nem is kell magyarázni.  


Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33