Ágyazható bőr kanapé

Az ágyazható bőr kanapék nem csupán rendkívül kényelmesek és tartósak: vendégeink, barátaink, családtagjaink éjszakai elszállásolására is alkalmasak lehetnek! 

Rendezés:
Név

Összesen 0
Mutass:
21

Miért a legjobb döntés egy ágyazható bőr kanapé?


A bőr kanapék előnyeit talán nem is kell vitatnunk. Köztudott, hogy kényelemben és strapabíróságban a bőrből készült ülőgarnitúrák viszik a pálmát: akár sok éven keresztül lehetnek háztartásunk ékes elemei úgy, hogy ugyanolyan kényelmesek maradnék és minimális szintű kopással kell számolnunk.


A leggyakrabban keresett és igényelt funkcionalitás egy kanapétól az ágyazhatóság. Ugyanis rengeteg alkalommal fordul elő, hogy az éjszakára áthívott barátainkat, családtagjainkat, ismerőseinket kellene elszállásolnunk.


Milyen kialakításban tudunk ágyazható bőr kanapékat nyújtani?  


Az első kérdés talán ami felmerülhet bennünk, hogy milyen kialakításban érdemes gondolkodnunk? Három fajta kialakítás létezik nálunk:


  • Egyenes
  • Sarok
  • U formájú


Az egyenes kialakítású kanapék jellemzően a leginkább helytakarékosabbak, ezek jellemzően alulról kihúzva előre ágyazhatóak. A sarokkanapék is helytakarékosak amennyiben jól helyezik el őket és sokkal impozánsabbak, jobban felhívják magukra a figyelmet. Érdemes tisztában lennünk azzal, hogy jobbos, vagy pedig balos kialakításra lenne szükségünk.


Az U formájú kanapék a legnagyobbak. Egy ilyen bőrből készült darab ára jellemzően többe is kerülhet.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33