Bari III sarok kanapé

Bari III sarok kanapé

250 000 Ft -ért
Leírás

A Bari III sarok kanapé ágyazható kanapé igényes megjelenésű, színvilágánál fogva frappáns, és rendkívül modern. Puha, kényelmes felületét a hideghabos hullámrugós egységek szolgáltatják. Ágyazható, ezért akár vendégeink éjszakai elszállásolására is remek lehet. Ágyneműtartós voltánál fogva akár tárolási feladatokra is remekül felhasználható. Méreteiben módosítható, és több színben is kapható. Ebből kifolyólag könnyedén megtalálhatja azt a kivitelt, ami Önnek megfelel. Amennyiben szeretné megrendelni, kérjük, hívja értékesítőnket haladéktalanul!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkcióval
Méretek:
 - 250x185cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Egyenes kialakítás

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom