Arezzio sarok kanapé

Kifutott termék
Már nem kapható termék, sajnáljuk! Rendelése és árúsítása megszünt.
Leírás

Az Arezzo sarok kanapé importból szokót hozzánk érkezni, kidolgozásában anyaghasználatában mindig tökéletes, minősége és strapabírása a Német prémium bútorokra jellemzően hihetettelen! Modern formavilágú kattanó fejtámlás és mozgatható háttámlás darab, mely végig fut a háttámlám.
Mind a funkció, mind mérete ezeknek a Arezzo sarok kanapénak változatós és mivel nem tudjuk rendelni őket ezért csak olyan állásúval, anyagúval és funkciójukkal tudunk szolgálni amilyen pont van. Ha tetszik a Arezzo sarok kanapé ne habozzon hívjon minket és kérdezze le készlet információnkat, mert heti rendészerességél érkeznek import szállítmányok a töménytelen rendelhető bútoron kívül, így lehet pont most kaptunk belőle.

Az Arezzo sarok kanapé mérete többnyire 324x190cm anyaga valódi bőr vagy magas kopássálóságú microfabre szövet ami teljes egészében a valódi bőrt imitálja de nem rendelkezik a textilbőr tulajdonságaival vagy esetenként textilbőr. Funkciói közé tartózik az ágyazhatóság illetve ha van ágyneműtartó, puffok és relaxos fotelek, illetve kanttanó fejtámlák. Jobbos és balos kialakításban ne késlekedjen hívjon miket bátran készlet információkért.

Méretei: 324x190cm

Adatok:

Funkciók:
 - Lehet vendégágy funkció
 - Lehet ágyneműtartós változat
 - Léptethető háttámlákal
 - Kattanó fejtámlák

Méretek:
 - Szélesség: 324 cm,
 - Magasság: felnyitott fejtámaszokkal 105 cm,
   lecsukott fejtámaszokkal 89 cm
 - Mélység: 190 cm,
 - Fekvőfelület ha van benne: 145 x 235 cm

 - Ülő magasság: 45 cm,
 - Ülő mélység: 54 - 80 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámruós kombinált ülőfelület

Állás:
 - Jobbos állású
 - Balos állású

Színek:  - Import bútor készlet és szín illetve anyaggal kapcsolatban telfonáljanak

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom