113400 Ft

    Készletről

Az Antonia 2 magasfényű étkezőasztal egy szélességében módosítható sztenderd szélességű, modern középlábas, hagyományosabb kiképzésű, mégis modern asztal. Masszív lába magasfényű lakkozással ellátott, közte krómozott betétekkel, amely így határozott tartást ad az étkező asztalnak. A láb alján magasfényű fém láb helyezkedik el, amelyik alján kis csúszásgátlók vannak. Az asztallap mérete 120x80cm mérettel rendelkezik, de szétnyitva a teljes külső mérete 160x80cm lesz. Az étkező asztalnál maximum 6 fő fér el körülötte, alap esetben csak 4 ember. Ha tetszik az általunk bemutatott asztal, ne halogassa hívni Tamást és akár rendelje meg most, vagy ha pont nincs is készleten raktárunkban, akkor akár pár napon belül be tudjuk szerezni Önnek. Ha jönne hozzánk, hogy megnézze, akkor is várjuk hívását, hogy tudjunk érkezéséről, köszönjük.

Méretei: 120-160x80 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Kibővíthető asztallap

Méretek:
 - Szélesség: 120 cm,
  kibővitve: 160 cm,
 - Magasság: 76 cm,
 - Mélység: 80 cm,
 - Asztallap vastagsága: 40mm,


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Antonia 2 kinyitható étkezőasztal a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33