Antonia 2 kinyitható étkezőasztal

83 900 Ft -ért
Leírás

Az Antonia 2 magasfényű étkezőasztal egy szélességében módosítható sztenderd szélességű, modern középlábas, hagyományosabb kiképzésű, mégis modern asztal. Masszív lába magasfényű lakkozással ellátott, közte krómozott betétekkel, amely így határozott tartást ad az étkező asztalnak. A láb alján magasfényű fém láb helyezkedik el, amelyik alján kis csúszásgátlók vannak. Az asztallap mérete 120x80cm mérettel rendelkezik, de szétnyitva a teljes külső mérete 160x80cm lesz. Az étkező asztalnál maximum 6 fő fér el körülötte, alap esetben csak 4 ember. Ha tetszik az általunk bemutatott asztal, ne halogassa hívni Tamást és akár rendelje meg most, vagy ha pont nincs is készleten raktárunkban, akkor akár pár napon belül be tudjuk szerezni Önnek. Ha jönne hozzánk, hogy megnézze, akkor is várjuk hívását, hogy tudjunk érkezéséről, köszönjük.

Méretei: 120-160x80 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Kibővíthető asztallap

Méretek:
 - Szélesség: 120 cm,
  kibővitve: 160 cm,
 - Magasság: 76 cm,
 - Mélység: 80 cm,
 - Asztallap vastagsága: 40mm,

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom